Free Radicals

Free radicals

In het jaar 2000 werd Pr Naor uitgedaagd door Pr Aluizio Silva de Senior Pastor van de Videira. Hij werd uitgedaagd om een werk onder de jeugd te starten in de lokale kerk. God gaf hun twee woorden 1 voor de jeugd en 1 over de jeugd. Het eerste woord voor hun was heilig, en het ander woord was leiderschap. Dit was de start van het werk onder de jeugd, en van de naam van het project onder de jeugd namelijk Free Radicals.

Wij geloven namelijk dat zodra we een woord van God krijgen, voor een specifiek doel en missie. Dit met de juiste motivatie in ons hart, een duidelijke visie en een duidelijk doel. Met een team van leiders die getraind zijn door discipelschap. En dit alles gebeurt in een atmosfeer van bidden, vasten en het uitroepen naar God. En het werk gaat continue door voor decennia, we ervan overtuigd zijn dat we een groot werk voor God kunnen doen in onze tijd, en dat het een belangrijke invloed zal hebben op onze generatie.

Free Radicals Radicaal tegen zonden.

Radicaal tegen de wereld.

Radicaal tegen de duivel.

Vrij van welke vorm van religie dan ook.

Jonge mensen die hebben besloten om tegen de stroom van de wereld in te gaan .

Jonge mensen die Jezus als rolmodel hebben in hun leven.

Jonge mensen hebben de kans om de geschiedenis te veranderen. Jij kunt kiezen hoe jij later word herinnert. Want wat overblijft, is wat we doen in het leven, de kinderen die we krijgen, En het werk wat we volbrengen in God. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.